Ministria e Administrates Publike
Card image cap
MINISTRIA E ADMINISTRATËS PUBLIKE ORGANIZOI TUBIMIN PUBLIK TË RADHËS PËR PROJEKTLIGJIN PËR KONFLIKTET ADMINISTRATIVE

Prishtinë 21.03.2019

Ministria e Administratës Publike, në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë dhe Grupin për Studime Juridike dhe Politike ka organizuar Tubimin e radhës publik për Projektligjin për Konfliktet Administrative. Në këtë tubim, ku merrnin pjesë edhe pjesëtarë të shoqërisë civile, të institucioneve të vendit dhe të BE-së, ministri i MAP-it Mahir Yagcilar, theksoi se në vazhdimësinë e reformave në administratën publike dhe zotimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për përmbushjen e konkluzionit të përbashkët të Grupit të Veçantë për Reformën e Administratës Publike (që të zvogëlohen lëndët e pazgjidhura administrative nga gjykatat),

Card image cap
MINISTRI YAGCILAR NËNSHKROI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI PËR PROJEKTIN “ONE STOP SHOP”

Prishtinë 18.03.2019

Me qëllim të modernizimit të shërbimeve për qytetarë, ministri i Ministrisë së Administratës Publike, Mahir Yagcilar dhe kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi për projektin “One Stop Shop”. Kjo marrëveshje është proces i Ministrisë e Administratës Publike, që bazohet në fushat e përgjegjësisë administrative të këtyre institucioneve, që kanë për qëllim realizimin e projektit kapital për ndërtimin e pikës së vetme të kontaktit në Prizren.

Pyetje

Sa jeni të kënaqur me shërbimet tona? Ofroni mendimin tuaj për shërbimet administrative tek OPI!

Jep vlerësim

Copyright © 2019. Ministria e Administratës Publike