• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Ftesë
2018-12-11

Të nderuara media, Në emër të ministrit, Mahir Yagcilar, jeni të ftuar të merrni pjesë në ceremoninë e vënies së gurthemelit për ndërtimin e dy objekteve: Shkollës së Mesme të Muzikës dhe të institucionit parashkollor-Çerdhes.
 

Ceremonia e gurthemelit do të bëhet,  më 12 dhjetor 2018, në ora 10:00 në Prizren, në lagjen “ Bajram Curri”, që gjendet përballë shkollës së mesme të mjekësisë “ Luciano Motroni” në Prizren.   
 
Prania juaj na nderon!
 
 
Me respekt, 
Zeqir Bekolli, udhëheqës i DKP-së në MAP
Tel.:044407798
1