• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
MINISTRI YAGCILAR MORI PJESË NË CEREMONINË E DIPLOMIMIT TË STUDENTEVE TË GJENERATËS SË IV NË LIMAK ASI
2018-10-11

Ministri i Ministrisë së Administratës Publike, Mahir Yagcilar, mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të studentëve të gjeneratës së katërt nga Kosova, në Institutin LIMAK ASI në Stamboll të Turqisë.
foto3-(1).jpg
Ministri Yagcilar në fjalën e rastit, përgëzoi studentët për suksesin e treguar gjatë programit akademik në Institutin për Shërbime të Aeroportit LIMAK ASI, sikur edhe këtë Institut për kontributin e dhënë në ngritjen e kuadrove të kualifikuara të vendin tonë.
 
Me këtë rast, ministri Yagcilar gjatë qëndrimit në Turqi, pranoi mirënjohje nga konsorciumi LIMAK ASI dhe nga Universiteti “Bogazici”.
foto4.jpg
 
1