• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
MINISTRI YAGCILAR PRITI AMBASADORËN KROATE NË KOSOVË MARIJA KAPITANOVIÇ
2018-01-09

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar, priti në zyrën e tij ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Marija Kapitanoviç.
Ministri Yagcilar dhe ambasadorja Kapitanoviç, gjatë këtij takimi, biseduan për marrëdhëniet mes Kosovës dhe Kroacisë, si dhe thellimin e bashkëpunimit bilateral duke potencuar rëndësinë e avancimit të agjendës evropiane të Kosovës.
Ministri Yagcilar, duke falënderuar shtetin Kroat për përkrahjen e vazhdueshme që ka dhënë Kosovës, gjithashtu e njoftoi ambasadoren Kapitanoviç edhe me fushëveprimin e Ministrisë së Administratës Publike dhe reformat në administratën publike.
Ndër tjerash, Ministri Yagcilar dhe ambasadorja Kapitonaviç vlerësuan mundësitë e anëtarësimit të Kosovës në BE dhe ngjarjet e fundit në Kosovë dhe në rajon.
Ambasadorja Kapitanovic, duke falënderuar për pritjen shprehi interesim për rritjen e nivelit të bashkëpunimit të institucioneve përkatëse me Ministrinë e Administratës Publike
1