• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
MINISTRI YAGCILAR PRITI DEKANIN E FAKULTETIT JURIDIK TË UNIVERSITETIT “SULEJMAN DEMIREL” TË TURQISË
2017-04-13

Ministri i Ministrisë së Administratës Publike Mahir Yagcılar prıtı dekanin e Fakultetıt Jurıdık të Unıversıtetıt “Sulejman Demırel” të Turqisë, Prof. Dr.Haluk Songur, që shoqërohej nga bashkëpunëtorët e tij
Ministri Yagcilar falënderoi dekanin turk Songur për vizitën e realızuar në MAP. Gjatë takimit, ministri ınformoı delegacıonın për fushëveprimin e MAP-it. Më pastaj, palët në takim biseduan për thellimin e marrëdhënieve në fushat të ndryshme, në veçanti në atë të arsımıt.
Mınıstrı shprehu kënaqësinë për ınteresımın e vazhdueshëm të shtetit turk për Kosovën në përgjithësi dhe të drejtuesve të Universitetit “Sulejman Demirel”, për shkollimin e studentëve nga Kosova në këtë universitet. 
Në takim u preken edhe tema, që kishin të bënin me projekte të reja kualıtatıve për fushën e  edukimit. 
 
 
1