• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
MINISTRI YAGCILAR PRITI NË TAKIM SHEFIN E ZYRËS NDËRLIDHESE TË REPUBLIKËS SË SLLOVAKISË
2017-12-27

Ministri i Administratës Publike Mahir Yagcilar, priti në takim, shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Republikës së Sllovakisë, L’ubomir Batary. Gjatë takimit, ministri Yagcilar z, Batary e njoftoi me prioritetet dhe të arriturat e MAP-së, duke u fokusuar në Reformën e Administratës Publike.
Gjithashtu  foli për Kornizën ligjore dhe atë strategjike të MAP-së. Ministri Yagcilar, mes të tjerash, z. Batary e njoftoi edhe për reformën në e-Qeverisje dhe  Interoperabilitetit.
Bashkërisht  ministri Yagcilar dhe dhe z.Batary folën edhe për projektet  e twining.
Në këtë takim, shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Republikës së Sllovakisë, L’ubomir Batary, duke falënderuar  për pritjen ministrin Yagcilar, shprehi interesimin për bashkëpunim fushat me interes të përbashkët.
1