• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
MINISTRI YAGCILAR U TAKUA ME AMBASADADORIN E FRANCËS DIDER CHABERT
2017-10-17

Ministri Yagcilar u takua me ambasadorin e Republikës së Francës në vendin tonë Dider Chabert, që shoqërohej nga përfaqësuesit e Shnedier Electric.
DSC_0303.jpg
Ministri Yagcilar, duke falenderuar pë kontributin e vazhdueshem të Francës në shtetndërtimin e Kosovës, me këtë rast shprehu  mirënjohje për bashkëpunimin e Ministrisë së Administratës Publike me Ambasadën Franceze dhe kompaninë Schneider Electric në realizimin e versionit shqip të udhëzuesit të instalimeve elektrike. Këtë bashkëpunim dhe të tjerat që mund të pasojnë i vlerësoi të rëndësisë së veçantë që qojnë në drejtimin e thellimit të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve.
 
Ambasadori Dider Chabert pasi uroi ministrin për riemërimin në pozitën e ministrit të MAP-it. Ndërsa të dy bashkëbiseduesit Yagcilar dhe Chabert u dakorduan per thellimin e bashkëpunimit edhe në projekte tjera.
1