• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
MINISTRI YAGCLAR NË TIRANË U TAKUA ME ZËVENDËSKRYEMINISTREN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË SENIDA MESI
2017-11-06

Ministri i Ministrisë së Administratës Publike Mahir Yagcilar, gjatë qëndrimit të tij në Tiranë, u takua me zëvendëskryeministren e Republikës së Shqipërisë Senida Mesi.
Të dy ministrat gjatë ketij takimi , shkëmbyen përvojat e tyre lidhur me Reformën në Administratës Publike, Ligjin për Sherbim Civil si dhe organizimin e administratës publike. Të rëndësishme gjatë takimit e konsideruan edhe kënaqësinë e qytetarëve për shërbimet që marrin nga administrata publike. 
Ministri i Ministrisë së Administratës Publike Mahir Yagcilar, bashk me zëvendëskryeministren e Republikës së Shqipërisë Senida Mesi,  biseduan për thellimin e bashkëpunimit  mes Institutit të Kosovës për Administratë Publike (IKAP) dhe Shkolla Shqiptare e Administrates Publike(ASPA).
Gjatë këtij takimi u bisedua  që në kuadër  të marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet dy qeverive të Kosovës dhe të Shqipërisë, të thellohet bashkëpunimi.

1