• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
MINSITRI YAGCILAR PO MERR PJESË NË KONFERENCËN MINISTRORE TË OECD-SË NË FRANCË
2017-12-14

Ministri i Ministrisë së Administratës Publike, Mahir Yagcilar, gjendet në Francë, ku merr pjesë në Konferencën Ministrore të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD, me temën "Qeverisjën e mire publike – për qytetarët dhe bizneset".

Në këtë konferencë do të trajtohen çështje që kanë të bëjnë me transformimin  e administrates publike në shërbim të qytetarëve dhe sfidat me të cilat do të ndodhin këto transformime.
Gjatë sesioneve të nivelit lartë do të diskutohen qasjet inovative në qeversjet bashkëkohore dhe kompleksiteti i nevojave të qytetarëve.
Në këtë konferencë, bashkë me ministrin Yagcilar, merr pjesë edhe sekretari i MAP-it Arton Berisha.

 

Foto_14122017_1_1.jpg 

1