• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
U NËNSHKRUA MEMORANDUMI I MIRËKUPTIMIT NDËRMJET MAP-it, MMPS-së DHE ZYRËS SË BE-së NË KOSOVË
2018-05-23

Sot Ministria e Administratës Publike, në bashkëpunim me Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë, bashkë me Ministrinë e Punës dhe Mirqenies Sociale, ka realizuar ceremoninë e nënshkrimit të Memorandumit të Mirëkuptimit,
memorandum ky i nënshkruar nga ministri i Administratës Publike Mahir Yagcilar, shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Natalia Apostolova dhe ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica.
Në bazë të marrëveshjes ndërtesa e MMPS-së (objekti i vjetër i MMPS)  zyrtarisht  iu dorëzua Zyrës Së Bashkimit Evropian në Prishtinë.
Ministria e Punës dhe  Mirëqenies Sociale është vendosur  në ndërtesën e ish-Aneksit të EULEX-it, ndërsa Departamenti i Pensioneve  në aneksin e ndërtesës së ish- Bankës së Lubjanës.
 
Palët konfirmuan   se bashkëpunimi ndërsjellë do të vazhdojë.
MAP_EU_MPMS-(1).jpg
1