Card image cap
MINISTRI YAGCILAR U TAKUA ME KRYETARIN E KOMUNËS SË FERIZAJT, AGIM ALIU

19.07.2019

Ministri i MAP-it, Mahir Yagcilar, në kabinetin e tij, ka pritur kryetarin e komunës së Ferizajt, Agim Aliun, me të cilin kanë biseduar për vazhdimin e bashkëpunimit. Me këtë rast, ministri, Yagcilar ka thënë se Ministria e Administratës Publike me procesin e reformave të modernizimit të administratës publike synon avancimin e shërbimeve publike administrative , me qëllim të rritjes së llogaridhënies, efikasitetit dhe transparencës së institucioneve përballë qytetarëve.

Card image cap
NË ZONËN PRISHTINA E RE PO NDËRTOHEN KATËR NDËRTESA DHE JANË NË PRITJE EDHE TRI TË TJERA

12.07.2019

Në bazë të Strategjisë për Akomodimin e Ndërtesave Qeveritare 2008-2025 në zonën Prishtina e Re, kaherë ka nisur ndërtimi i Kompleksit Qeveritar. Ky veprim është bërë në saje të Vendimit të përbashkët të komunës së Prishtinës dhe Qeverisë së Kosovës nr.046-9060, të datës 4.5.2015, mbi bazën e të cilit është nënshkruar edhe Marrëveshja-Kontratë me komunën e Prishtinës, për shfrytëzimin e hapësirave të asaj zone, për 99 vite.

Pyetje

Sa jeni të kënaqur me shërbimet tona? Ofroni mendimin tuaj për shërbimet administrative tek OPI!

Jep vlerësim

Copyright © 2019. Ministria e Administratës Publike