Arkivi i lajmeve


ZËVENDËSMINISTRI HYSENI U TAKUA ME PËRFAQËSUESIT E KOMISION...

Zëvendësministri i Ministrisë së Administratës Publike Hajredin Hyseni, bashkë me sekretarin e përgjithshëm Arton Beris...

MINISTRI YAGCILAR KA PRITUR KOMISIONARIN E LARTË TË OSBE-...

Ministri Yagcilar dhe Komisionari Zannier, gjatë takimit bashkëbiseduan për integrimin e komuniteteve jo shumicë në sho...

NË TIRANË MINISTRI YAGCILAR U TAKUA ME ZËVENDËSKRYEMINISTRI...

Ministrit Yagcilar, gjatë vizitës së tij në Tiranë, sot, pati një takim me zëvendëskryeministrin Erion Braçe, ku u disk...

FJALA E MINISTRIT YAGCILAR NË KONFERENCËN KUSHTUAR JAVËS SË...

Me ftesën e Institutin Kombëtar Demokratik, ministri i MAP-it Mahir Yagcilar, mori pjesë në Konferencën, që iu kushtua ...

|< 1 2 3 4 5 6 7 8  ... >| 

Copyright © 2020.