Card image cap
KRYEMINISTRI KURTI MORI PJESË NË PËRURIMIN E NDËRTESËS SË INSTITUTIT TË KOSOVËS PËR ADMINISTRATË PUBLIK

20.03.2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, i shoqëruar nga u.d i ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, z. Xhelal Sveçla, zëvendësministri i MPBAP-së, z. Bajram Gecaj dhe drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Rashit Qalaj, kanë vizituar Institutin e Kosovës për Administratë Publike (IKAP), ku u priten nga Drejtoresha e përgjithshme e Institutit, znj. Refike Sulçevsit, ku bënë edhe përurimin e ndërtesës së re.

Card image cap
MINISTRI NË DETYRË MAHIR YAGCILAR IA DORËZOI DETYRËN MINISTRIT AGIM VELIU

05.02.2020

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme u organizua ceremonia e pranim dorëzimit të detyrës, ndërmjet ministrit në detyrë, Mahir Yagcilar dhe ministrit të MPB-së, Agim Veliut. Siç është e njohur tashmë, Ministria e Administratës Publike, me ndryshimet e reja të Qeverisë së Re, do të jetë pjesë e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Question

How satisfied are you with our services? Provide your opinion on the administrative services at OPI!

Gives an evaluation

Copyright © 2020.